Hirdetés

Aktív témák

  • TigerCat

    nagyúr

    válasz t72killer #18795 üzenetére

    Biztos jó, de nekem Magyar billentyűzetes kell. MSI nem játszik, nem szeretem a márkát. Dell, HP, Sony, Apple, esetleg Acer és Asus ami szóba jöhet.

    - 14-15,6 col, 1366x768 - 1600x900 (max), ami kényelmes netezni, office munkához. FHD nem kell ilyen piciben, mert kifolyik a szemem.
    - Backlit billentyűzet (nem kell numerikus rész) lehetőleg ilyen kiosztással, ami nagyon jól bevált. Nem mütyűrök a kurzor gombok és van PgUp-Down, Home-End gomb is, ami nagyon jól jön a sok Excel és szövegszerkesztési munka közben.
    - Izmos VGA játékhoz és egy integrált a mindennapi munkához, filmezéshez, valamint hogy csendes legyen, amikor nincs terhelve (gondolom kikapcsol ha az integrált is elég)
    - i5, vagy i7 proci, lehetőleg már az újabb széria
    - Alu váz, vagy ami nem recseg-ropog, mert azt nagyon gyűlölöm. A fényes fekete sem jó, mert rémálom tisztán tartani, minden meglátszik rajta.
    - Max 400.000 Ft legyen az ára, vagy kevesebb :-) (ennyi amit tényleg maximum rászánok)
    - Ja, és ne fájjon ránézni. A legtöbb üzleti gép egy ronda tégla, amit fejszével faragtak. Lehet, hogy kinevettek, de nekem ez is fontos.

    Összességében ennyi.
    Minél többet olvasok utána, annál bizonytalanabb vagyok. A legtöbb tanácsot és kérdést (nyilván) az olcsóbb kategóriában látom. Erről kevesebb szó esik, így akinek a fentiek figyelembevételével van ötlete, nyugodtan írjon, megköszönöm előre is.

    :-)

    [ Szerkesztve ]

    ♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu

Aktív témák