Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz bdfhz #1636 üzenetére

    Hali!
    Először is köszi a választ!
    Azzal tisztában vagyok, hogy számomra is használható gépet soha nem kapnék ennyiért, de direkt kihangsúlyoztam, hogy nem kell nagy teljesítmény, és netezésre plusz filmezésre lenne csak használva a gép. :)
    Megnéztem az általad ajánlott laptopot, így árban igen jónak tűnik, itt számomra igen meglepő módon már 110k-ért meg lehet kapni ezt a típust.
    Mitől ilyen olcsó? Anyaga gagyi? Melegszik? Más baja van? Csak mert így elsőre túl szép, hogy igaz legyen 3GB DDR3 RAM-mal, kétmagos, 2.2 GHz-es procival, 320 GB-os vinyóval, 512 MB-os HD4250 videokarival, HDMI-csatlakozóval, stb., ezért furcsa ez az ár.
    De ennyit még szánnánk rá, ha ilyen jó konfigot lehet kihozni ennyiből.

    Korábbi fórum-hozzászólásokban azt olvastam, hogy a Packard Bell hazai supportja elég gyenge, meg az anyagminőséggel sem mindig elégedettek a felhasználók.
    Mi ebből az igazság?
    Köszi! :R

    ----

    (#1638) spyduck:
    köszönöm az igen kedves válaszodat, de sokra nem mentem vele... Érdemi tanácsot elfogadok, de ilyen válasszal most mit kezdjek? Felesleges a támadó stílus, attól nem lesz több pénzünk... :((
    Tudom, hogy tisztességes laptopot 100k körüli áron nem fogok kapni, de talán nem olyan hatalmas elvárás, hogy netezési és filmezési célokra kapjak ennyiért valami használhatót, ami tűrhető minőségű is... :F
    A használttal annyi a bajunk, hogy ezt viszonylag hosszú távra tervezzük mutternak, és nem mindegy, az akksi és az egyebek milyen állapotban vannak.

    Sk8erPeter

Aktív témák