Hirdetés

Aktív témák

  • Szajbee

    tag

    Sziasztok!

    Ma vettem meg a kiválaztott Dell Vostro 3350-4-es típusú notebookot, és kérdeznék főként azoktól a kedves fórumozóktól, akik ilyennel rendelkeznek.

    Elsőre nagyon tetszett a kis aranyos (bár bronz színűt néztem ki, de már sehol se volt), aztán pár dolog miatt kicsit feszülten kezdtem magam érezni. Most már nyugodtabb vagyok, de zavar, hogy vajon nekem sikerült sz*rt kifognom, vagy 220 ezerért ilyet kap az ember?!

    Munka után vettem át a cuccot, este fél hétre hazaértem, csak kicsomagolni volt időm, mert rögtön fordultam vissza a vonathoz, hogy barátnőmhöz bejöjjek. Vonaton találkoztam egy kedves cimborámmal, akinek megmutattam a kicsikét. Ő vette észre, hogy a kijelző alatt a keret enyhén szólva hullámos, nem követi a kijelző formáját, eláll tőle, majd teljesen hozzáér. Ok, ez van, de már én otthon felfigyeltem arra, hohy az optikai meghajtót be lehet nyomni legalább fél centit csak úgy. Ez normális, mert engem 220-ért zavar.
    Beindult a masina (első és eddig egyetlen indítás), gondoltam több meglepetés fél órán belül nem ér, de mégis. A touch pad iszonyat lassú volt, elég gyakran beakadt, sőt a bal oldali negyedben nem is reagált jóformán. Jó, mondom irány a vezérlőpult, hátha én vagyok a gyökér. Belemegyek, katt a dell touchpad fülre, erre azonnal még rosszabb lett, már csak fel-le mozgott. Tök jó, közben beértünk Pestre, kikapcs, majd megnézem nyugattabb körülmények között. Remélem több rejtett "tulajdonsága" nem jön elő.

    Természetesen hétfőn visszaviszem, mert 220 ezerért ilyenek szerintem ne legyenek benne, vagy én várok ennyiért sokat, nem tudom.

    Valaki tapasztalt hasonlóakat?

    Bocs a regényért, ki kellett adnom magamból :)

Aktív témák