Hirdetés

Aktív témák

  • emvee

    csendes tag

    válasz doser0717 #14223 üzenetére

    Szia,

    Laptop vásárlás előtt én is próbáltam utánajárni a kérdésnek. Millió fórumot és tesztet megnéztem, igazából egyértelmű válasz sehol sincs, inkább csak fanboi háborúk.

    Ahogy én látom a 2 kártya nagyon közel van egymáshoz teljesítményben (még ha sok tesztben az Ati el is megy pár ponttal/százalékkal). Szerintem csak olyan értelemben visszalépés a GT680, hogy jobb kártyával kellett volna szerelni 1 újabb sorozatot nem egy majdnem ugyanolyannal.
    A linkelt listában is látható hogy az eltérés nem túl nagy (plusz nézz meg fps értékeket különböző játékokkal ugyanott).

    A másik kérdés a driver support, ami nekem megint csak úgy jött le h mind a 2 gyártónál hasonló jellegű mostanság.

    Sajna a CUDAval kapcsoltban sok okosat nem tudok mondani, segít a CPUnak számolgatni, de ennyi. A Dx11 meg szép és jó, de még szinte alig használja valami, és ha megnézzük h a legtöbb új játék is még dx9-el jön, szerintem annyira nem is szempont.

    Szóval, utálni fogsz de én azt javaslom h ne a kártya alapján dönts. Mind a kettő High End a mostani laptop GPUk között.

    Van még egy jó pár szempont, pl ha az ASUS G sorozatot nézzük, nagyon jó véleményeket kapott a kijelzője, felépítése, hőkibocsátása stb...

Aktív témák