Hirdetés

Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz natë #1173 üzenetére

    Mindkét gépnek megvannak az előnyei és a hátrányai. Amit az acer-ben szerettem nagyon, az a minőségi anyagok/összeszerelés, remek billentyűzet, komoly hardver. A lenovo-ban pedig nagyon tetszik a beépített hangszórók minősége (én 3 hely között ingázok, és nem tehetem meg, hogy mindhárom helyre veszek egy jó kis hangszórópárost), az érintős és a hardveres extra gombok (pl. hangerő, üzemmód, vga-kapcsoló, Sidenav, stbstb), webkamera sztereo mikrofonnal és állapotjelző LED-del (sajnos az acerről ezt lespórolták, és nem lehet tudni,hogy mikor aktív a kamera).
    Akármelyik gépet veszed, az biztos, hogy nem jársz rosszul!

    Drughi: notebookcheck.net szerint mintha 200MHz lenne a különbség az 5650 és az 5730 között. De ahogy bdfhz is írta, két egyforma vga között is lehet különbség, akár az órajelét vagy a memória típusát nézzük (pl. az acer is lebutította az 5850-et - legalábbis a tesztekben ezt olvastam).

    Dolby: az 5820TG-nek sem volt valami bika hangszórója...Szépen szólt, de kicsit halkan. Ujjlenyomatok: hát igen, a fekete fém fedlapról nem könnyű feladat eltávolítani az ujjlenyomatokat. Azt hinné az ember, hogy fém, és nem gyűjti úgy, de sajnos nagyon is szereti gyűjteni. A HP Pavilion Argento-stream burkolata is fém, de azon nem látszanak meg ennyire, és ha megragad 1-2, azokat könnyű letörölni.

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Aktív témák