Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz fogtunder #6884 üzenetére

    Nem csak az adatforgalom a lenyeg.
    Atlag hasznalatnal lehet, hogy eleg lenne a 413j, de ha egyszerre csinalnal több dolgot is azok közül, amiket irtal, mar lehet hamar elfogyna..
    Hiaba nincs a letöltesnel kimenö adatforgalom, a torrentek futtatasa is terheli valamilyen szinten a nast, minel többet futtatsz, annal nagyobb a terheles, az ip kamerakkal ha rögziteni is akarsz, az is plusz terheles folyamatosan. Illetve a raid tömbök irasa is terheli valamennyire a procit. Raid hasznalatnal ha jol emlekszem, eleg nagy a különbseg az arm meg a ppc vagy az x86 procik között..
    Raadasul ha jol sejtem az ipad-re streamelve lenne a media, tehat ha meg a nas elkezdi transzkodolni is az adatot ezek mellett, akkor mar igencsak hamar el fog hasalni..

    #6885: Szerintem a 413 böven eleg lenne. Nem akarlak rabeszelni semmire meg lebeszelni sem, nezz azert teszteket a neten.
    (En is nezegettem nemreg, mivel ugy volt, hogy lecserelem a 213-at 413-ra, de egyelöre halasztottam a projektet.. Szerintem ha nem csak adatok tarolasara kell a nas, akkor biztosabb valasztas a 413.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák