Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz Cypresss #2404 üzenetére

    majd csinálok egy nagyobb képet róla, hogy jobban látszódjon , bár nem fér bele mind ugysem
    Az aktiv állapot azt jelenti 34 db konkrétan abban a pillanatban valamilyen sebességgel tölt fel.
    Az aktív még ennyi sem szokott lenni (csak most ünnep miatt freelech van néhány helyen és meglódult a letöltési kedv) és nem is baj ha kevesebb mert akkor egy egy torrentre nagyobb sebesség jut. mivel állandóan full sebességgel megy, az az aktívak között oszlik szét.
    (van időszak amikor a felfele sebességet korlátozom,jellemzően amikor többet van használva a net másra is. ezt a tm-ben szépen be lehet állítani és automatikasan átállítja a sebességet pl. éjszakára)
    Az inaktív 216 meg azt jelenti, hogy effektive seedben áll, el van inditva, de perpillanat nem tölti tölem épp senki.
    az aktívokban a torrentek cserélödnek, van ami átlép inaktívba , az inaktivból meg ha kérés érkezik átmegy aktívba.. és akkor az tölt fel
    a befejezve 244, letölt épp 2,
    azok amik a leállított mappában vannak az se nem leech se nem seed épp akkor.
    Azt tapasztaltam hogyha 4-5 leech van aktív, akkor a seed sebesség leesik a maximum felére..ha vége van a letöltésnek vagy csak egy kettö megy már , akkor a seed sebesség visszaáll maxra.
    de általában 2-3 nál többet nem töltök le egyidöben , meg sokszor semmit.. szóval ez nem jelent nagy megalkuvást.
    Ha csak seedben vannak, akkor a 240 sem lassítja az épp aktívan feltöltők sebességét. viszont be van korlátozva tm-ben, hogy 40 nél többet ne tegyen aktiv feltöltésben egyidöben mert annyira lecsökken (szétoszlik közöttük) akkor az egy torrentre jutó up sebesség..hogy annak már nincs értelme.
    a vinyók bírják egyelőre, egy külsö sharkoon fémházas is van rádugva e-sata csatlakozással 24/7 ben. (samsung ecogreen, WD green) kb 40-42 fokosak. Idönként van hogy leállítom az e-satasat, olyankor rádugom más gépre és leszedem róla azokat amit kell. Ezért nem érint nagyon a NAS hálózatos másolási sebesség korlátai..igy kb. 100MB/s-el másolok..
    Nyáron melegebb is lett volna de megoldottam az összes cucc hűtését, bepakoltam ez alá :D
    Elég hatékony, annak ellenére hogy tök egyszerű és fapados, és hulladékból meg kiszuperált cuccokból áll:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák