Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz T_Stark #18785 üzenetére

    A felülete sokkal jobb a szemnek, nem ragadtak le a windows 95-nél designban. Van pár extra funkciója és néhány hátránya.

    Hátránya fizikailag a kisebb és hangosabb ventilátor.
    Szoftveresen: fotóalbum könyvtár jogosultsága szar, nekem nem sikerült rávennem, hogy bármilyen felületen keresztül szinkronizálni lehessen egy Syno NASra, időnként felébred a HDD, még akkor is, ha nincs másik aktív eszköz a hálózaton. Gyakorlatilag majdnem minden megoldandó feladatnál volt valami gubanc, akadály, ami vagy megoldódott vagy inkább hagytam a fenébe. Szóval nem hibátlan, egy Synoval sokkal kevesebb gond és p*csölés van. Support lelkes, de igazából segíteni nem tudnak. Nekem mindig az az érzésem a 212p-vel kapcsolatban, hogy mi a fenéért nem vettem inkább egy 215j-t vagy 216se-t.

    Szerk.: Lehet nálam az volt a baj, hogy egy DS214-essel kezdtem a gyári NAS pályafutásomat. És bár a Qnapot nagyon szerettem volna kedvelni, valójában inkább megutáltam. Jelenleg úgy állok, hogy többet Qnap-ot nem veszek.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák