Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    válasz SpaceKombajn #58184 üzenetére

    Igen igen, erről én is olvastam asszem a totalcaron.
    A 2001-2002-es széria még tele volt gyerekbetegségekkel, amiket a 2003-2004-be már javítottak.
    Meglátjuk hogy alakul az áruk tavaszig. :) Igaz van egy elég olcsón, ami feltűnően olcsó így az már ezért is kizárva hiába férne bele a keretbe. Szvsz tavaszra lesz ott több is.

    Az accordot pont Viszlát ajánlotta, 2003-ast. És brutál szép. Belülről jobban bejön mint a Mondeo, kívül meg kb 1-1. Csak az is még jóval a kereten kívül van.

    S60-S80-ért én is odavoltam. Csak aztán felvilágosítottak, hogy a szervizköltség brutális. Így azt egyelőre elvetettem. Meglátjuk mennyi tudok még összeszedni tavaszig... de akkor már inkább egy jobb Mondeot, mint egy régebbi Volvot amire a maradékot a drága szervizre költeném.

    @Dr.Zoo: Ja jó, kössz! :D

    @BMW001: A dízelről már lebeszéltek. Egye meg a fene az alacsonyabb fordulaton leadott nyomatékot ha sokkal többe kerül a szerviz ha bármi gond van.
    És egyébként a fent említett 2003-as is dízel feltűnően olcsón. :D

    "Viszont nem túl kényelmes, hangos, klímája szörnyű, technikai szinten is el van maradva a vetélytársaktól. "

    Oh ezt részletezhetnéd. Épp azt olvastam róla, hogy milyen halk és milyen jól fekszi az utat. :D Mondjuk nekem az Omega után a 99-es Mondeo is olyan, mintha fülesben ülnék az autópályán... :U
    A szörnyű klíma mit jelent? Technikailag persze nincs túlzsúfolva az átlag az tény.. De milyen lemaradásra gondolsz és mikhez képest? Árban is vetélytársak vagy csak ketgóriában?
    Az mondjuk biztos, hogy nem lehet olyan kényelmes, mint egy Volvo... Bár ez se tapasztalat... Nekem az Omega után a 99-es Mondeo is furcsa egy kicsit kényelem szempontjából... Olyan szűkösebbnek érzem... A térdem rendszeresen beverem a kulcsról lelógó távirányítóba... De kis ülésállítgatással azért valamennyire orvosolható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák