Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz MixY #197643 üzenetére

    A felsorolt verdák mind azonos méretűek vagy nagyobbak és nehezebbek a mostanidnál, tehát ez nem segít a fogyasztáson. Értelemszerűen a hozzájuk tartozó 2 literes benzin motorok szintén nem túl jó partnerek a 6-7 L-es fogyasztáshoz.
    E90-ben lévő N-es motorok tényleg nem a megbízhatóságukról híresek, illetve az autó fenntartása is picivel húzósabb az E46-nál.
    Az Accord egy korrekt választás lehet, ha ennyiért kifogsz egy jó példányt. (4M felett szoktak lenni a korrekt darabok.)
    A Mazda 6 egész korrektül fogyaszt, és akár 8L alá is be tudod vinni, ha nem nehezül el a lábad. A megbízhatósága is legalább olyan szintű, mint a Hondáé. Viszont ugyanúgy rohadnak, mint az elődjeik, csak ugye jóval újabbak, ezért még értelemszerűen kevesebb a durván rozsdás példány. Alváz- és üregvédelemmel kell kezdeni.
    Seat/VW 1.4 TSI-ből nem kapsz ennyiért olyan 2013 utánit, amire nem kell rákölteni még egy nagyobb vagyont. Tudják a tulajdonosaik is, hogy mennyire jók ezek az újabb TSI-k, de egyébként 2014-ben volt az igazi pozitív váltás. Én is szívesen vettem volna ilyen motorral Octavia-t (méret/tömeg/LE arány miatt), de jó 1M-val drágábbak voltak a 2.0 CRTDI-nél, sőt a Superb-nél is minden választható motorral, így inkább a nagyobbat vettem olcsóbban CRTDI-vel. Egyébként fogyasztásban ez már bőven hozná az elvárt szintet, sőt 6L alatt is elmennek. Van itt olyan elvetemült ( ;] ) fórumtárs, aki a Leon 1.4TSI-vel rendszeresen 5L alatt megáll.

    Jelenleg ez a 3M pont az az összeg, amennyiért szvsz. nincs jó választás.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák