Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz Mauzes #156436 üzenetére

    Sziasztok!

    Én voltam az, aki nemrég 3,5 millió körül (max. 4 millió) keresett nagyobb méretű és viszonylag újszerű kombit automata váltóval. Akkor a Citroen C5, Ford Mondeo, Peugeot 508, Skoda Octavia, Hyundai i40 merült fel, amiből vannak 3-4 éves jó felszereltségű példányok ebben az árkategóriában, nagyjából 100e km környékén. Ezek közül többen a HDi motoros franciákat ajánlották, de volt Mondeo és Octavia tipp is.

    Na most az újabb kérdésem kicsit általános lesz, de a bónusz helyzetem úgy alakul, hogy vagy most veszek egy autót 3,5-4 millió között (mondjuk a fentiekből választva) vagy pedig 2-3 hónap múlva ezt ki tudom egészíteni és nagyjából 5,5-6 millió között nézelődöm.

    Tudtok-e ajánlani pár típust ugyanerre a felhasználási célra, amelyek ebben a magasabb összegben már bejöhetnek a képbe és egyben minőségi ugrást is jelentenének a fentiekhez képest? Az ár/érték arány elég hangsúlyos, mert mivel a fentiekből nagy értékvesztés után tényleg jó áron kaphatók jó példányok, így tényleg csak akkor érdemes a +2 milliós kiadást megfontolni, ha az valamilyen szempontból nagy pluszt tud hozni.

    Előre is köszi az ötleteket, véleményeket.

Új hozzászólás Aktív témák