Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rumos XIII

    aktív tag

    Sziasztok!

    1. Mire fogod használni a gépet? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok? Elsősorban mely játékok?
    Youtube, stream nézés, játékok, csgo, elden ring, ilyenek.
    2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?

    Ami köré szeretném felépíteni a legoptimálisabb konfigot, az egy GTX 1050 TI 4G, ezt megtartanám, a többi alkatrészt pedig akkor, hogy ha használható.

    A mostani alaplapom egy H61M-K, nem tudom, hogy ebbe belemenne-e jobb proci a jelenleginél, vagy a ram miatt mindenképpen frissíteni kell. Ha cserélni kell, nem bánom.

    Procim i5-3570

    Ram az DDR3 2x4GB valami random márka.

    Egy FSP HEXA 400+ tápom van.

    240 Gb-s Patriot Burst SSD.

    3. Milyen alkatrészekre van szükséged?

    Mint írtam, a VGA-t szívesen megtartanám, és a köré építeném fel a legoptimálisabb kombót, hogy jó szinergiával működjenek.

    Illetve egy számítógép házat mindenképp szeretnék, mert a jelenlegi az ilyen 10 éve random vásárolt. Erre nincs semmilyen igényem, egy szép, eltisztult megfelel nekem.

    Egy 500-as, vagy 1 terrás merevlemezt is szeretnék kérni.

    4. Mennyi a kereted rá?
    Úgy gondolom, hogy mivel a kártyát megtartanám, és nem lenne alapból sem túl combos a konfig a kártyának a kötöttsége miatt, 100 fölé nem menne a dolog. Szóval maradjunk a 100-ba, + 50 ezerig még jó lehet.
    5. Mekkora a monitorod natív felbontása, képfrissítési frekvenciája, milyen csatlakozók vannak rajta? G-sync-et vagy Freesync-et támogat? (ez videókártya és processzor választásnál is lényeges szempont)

    1920*1080, 60Hz, HDMI van rajta
    +1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél? Nagyobb értékű komponensekből mehet-e használt, vagy mindenből bolti új kell?

    Semmi egyedi kérés.
    Nyitott vagyok a használt árura is!

    Nagyon szépen köszönöm előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák