Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • yle_greg

    tag

    válasz aginor #102045 üzenetére

    Engem a FF magas ara riasztott el, amikor kiskompaktrol erkezve korulneztem, hogy mit lenne erdemes vennem. Azota megtetszett, hogy a kiskompakthoz kepest a foto minosege eg es fold, mikozben egy kis obival nagyobb ugyan, de meg mindig kicsi tud maradni a fenykepezogep.

    Mivel en vagyok a legszukebb keresztmetszet a kepeim minoseget illetoen, es nem a GX9, nekem nincs okom nagyobb, nehezebb, es dragabb rendszerre valtani. Ennek a rendszernek a tudasat sem voltam eddig kepes kimaxolni, mit ugraljak?

    Ha egy uj belepo nagy arkulonbseget lat, akkor felmerve, hogy neki az olcsobb is boven jo, valaszthatja az MFT. De ahogy elhangzott, valo igaz, hogy ha nincs nagy arkulonbozet, akkot jo esellyel a FF fele fordul, mert az "a fenykepozogep".

    En is FF fele nezelodtem eloszor. Ha olcsobb lett volna, akkor most jo esellyel egy masik topicbam kinoznam az ott levoket. :-)

    A nyelvtannaciknak uzenem, hogy en trafok, te trafsz, o pedig trafik. Erted? Igen? Akkor ez kiallta a gyakorlat probajat, karoghatsz amit csak akarsz. :-)

Új hozzászólás Aktív témák