Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Resike #87882 üzenetére

    Lehet szemelyeskedessel probalkozni, csak azon kivul hogy abszolut nem veszem fel, ezek pont azok a fajta tenyszeru dolgok amit az allamilag kezivezerelt statisztikai es nepessegkutatok is pont alatamasztanak. Akkor milyen lehet a valodi helyzet.
    Ez egy orszag, ami 30 eve probal egy rendszervaltast vegrehajtani, csak nem sikerul, az utobbi 10 evben meg az elotte levo 20 ev probalkozasba belefaradva inkabb azt mondtak, aaaa, hagyjuk is inkabb a csaba az egeszet.
    Az eletszinvonal az EU atlag sebessegenek sokszorosaval romlik, a melyszegenysegben elok szama rohamosan no a mostani, EU atlagban is kiugroan magas aranyhoz kepest is (kezicsokolom, az 500e-s brutto atlagber melle br 180e a medianber….), de par ev es legalabb mar nem is lesz aki ezeket a szamokat ertelmezni tudja, olyan jo allapotban van az oktatas. Kozben folyamatosan no az EU-ellenesek es oroszpartiak szama, csak epp mar a CSOKosok sem tudnak hova szulni jarni, sorra zarnak be az osztalyok a szuleszorvosok hianya miatt.
    De az istenadta nep, mikozben belvaroskozeli lakasban is mar szemetet kell egessen mert nincs tuzelorevalo, elegedetten uldogel a feneken, hiszen meg van mentve a mocskos brusszelitaktol, es megigertek hogy januartol legalabb az energia ara nem novekszik. Az, hogy piaci folyamatok alapjan eppen energiaar csokkenes van, amibol o is profitalhatna, nem erdekli, az atlagnak eleg ha nem tamadnak a migrancsok es ujra 5/3-al nyer a fityesz legkozelebb.
    Ha ez nem a tokeletes szarvihar, amit egy tohonya nep kavart maganak / tokeletes orvosi leiras egy iszonyatosan lecsuszo nemzetrol, akkor nem tudom mi az…..

Új hozzászólás Aktív témák