Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • st6969

    őstag

    válasz axioma #29184 üzenetére

    és (#29180) hati
    Köszönöm a választ, nem fog kp-ben kelleni, tovább fogom utalni (de az már ingyenes egy régi, már nem értékesített, de nagyon kedvező számlacsomag révén).

    Viszont volna egy probléma, hátha tudtok rá megoldást. Ezt az 5M Ft-ot kölcsön adom családon belül. Aki visszafizeti, annak sajnos egy takarékszövetkezetes számlájára fog érkezni a pénz. Utánajártunk, hogy hogyan lenne a legkedvezőbb onnan hozzájutni, és számomra megdöbbentő a valóság: kp. felvét jutaléka ~50eFt, utalás fiókban ügyintézéssel ~50eFt, utalás internetbankon keresztül (ami nincs lévén 72 éves nyugdíjasról van szó) 27eFt :Y És ez a legkedvezőbb, a fiókban is megerősítették.
    Valami olyasmin törtem a fejem, hogy nem lehetne ezt az összeget bankkártyás vásárlásként átmozgatni az Államkincstári számlámra? Valami hasonlót olvastam itt, de lehet, hogy valamit nagyon félreértek :F Szóval a takarékszövetkezeti számla a mamáé bankkártyával (nem tudom, milyen limittel, és módosítható-e), az Államkincstár számla meg az enyém.
    Vagy valami egyéb ötlet, hogy ne kelljen feleslegesen kifizetni ezt a 27ezret?
    (az sajnos nem megoldás, hogy nyisson a mama egy bankszámlát és arra érkeztessük a pénzt, mert ingatlanügyletről van szó, az adásvételi már megköttetett ezzel a számlaszámmal, a vevő munkáltatói kölcsön keretében erre kell utaltasson).
    Előre is köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák