Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    ha már off, valaki elmagyarázhatná. MIÉRT jár adókedvezmény laktózérzékenységre? Normális esetben felnőttben szükségtelen a tejcukor lebontására való képesség, és tejtermék nélkül is lehet 100% lefedni minden tápanyag-igényt. Teljesen indokolatlan, mivel gyakorlati hátrányt nem jelent az illetőnek, anyagilag főleg nem.

    Azért ez nem kazein-tejFEHÉRJE allergia (nem is allergia, semmi köze az azonnali típusú immunválaszhoz, de az immunrendszerhez sem...), hanem egy nüansznyi kellemetlenség, hogy nem bomlik a kettős cukor fel, és kb élettani állapot felnőttkorban. :\ lelkiismerettel-elvekkel szembemenne erre kedvezményt igénybe venni, nafene! :B Valami közép-európai kultúrköri hozadék lehet, mert nekem számos ismerősöm nem tejtermékezik évek óta - btw tökéletesen felesleges őket fogyasztani, bár aláírom, a sajtok nagyon jók :)

    Ellenben vannak tényleges problémák, amik valóban nagyban nehezítik a mindennapokat, és ló...sz figyelmet vagy kedvezményt nem kaphatnak. >nyilván érintettként engem is zavar, mert születés-kisgyermekkor óta rengeteget szívtam vele, de teljesen esélytelen, hogy erre bármiféle adókedvezményt v akár csak "ingyéparkolást" vagy kedvezményes tömegközlekedést igénybe tudjak venni. :W < : \ : ( Bocsánat, ha elragadtattam magam, de nagyon elszomorító, hogy neurotipikus közösségeket kb teljesen hidegen hagy a lakosság ~2%-át kitevő populáció.. :U

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák