Hirdetés

Aktív témák

  • premete

    veterán

    válasz \\ZerG// #46801 üzenetére

    Nem mondanám, hogy a Sensation processzora jobb; attól, hogy az Atrix2 vissza van véve 2x1 Ghz-re, kevesebbet fogyaszt, egyébként ugyanaz a processzor van az Atrix2-ben is, mint a Razr/Razr Maxban.
    A 256 MB-tal kevesebb ram a Sensation esetén szerintem nagyobb jelentőséggel bír, hozzá még a sense felület is többet fogyaszt, így érthető, hogy az Atrix2 gördülékenyebb; szerencsére, azért annyira nem rossz a helyzet, mint a korábbi HTC-knél, ahol a sense kiirtásával kellett kezdeni, hogy a telefon használható legyen.
    Az, hogy a belső tárhelye jóval nagyobb az Atrixnak, nem nagyon érdekel, ahogy az sem bír nálunk nagy jelentőséggel, hogy a net 21 Mbites, nem 14.
    Én a beépített ubuntut is csak kíváncsiságból próbáltam ki, nem használom, mert 21 éve szinte mindig nálam van a saját laptopom, tehát ez sem döntő különbség nálam.
    Nálam a megbízhatóság, a gyors, akadásmentes működés, jó akkuidő a fontosabb, nem szeretem szervizbe hordani a cuccaimat, kocsiban és laptopban is így vagyok.
    Kétségtelen, hogy a gyári garancia hiánya és a zárt bootloader a Motorolánál hátrány, ilyen szempontból jobbak a Samsungok is, bár nekem a samsunggal sem volt szerencsém, mert amikor elfüstölt az alaplapom, le akartak venni 108 ezer forintra, azzal az indokkal, hogy túláramot adtam neki a gyári autós töltőjével.
    Én a part neronál vettem, 90 ezerért, ők azért már elég régóta a piacon vannak, ha arra kerülne sor, remélem, javíttatnák is a cuccot, de a fenti, samsungos példa alapján a gyári garancia sem biztos, hogy 100%-os: olyannal csak a Dell NBD-garanciában találkoztam.
    Motorola szervizben voltam a Defyvel, ahogy tegnap írtam, és másnapra kicserélték a gyártási hibás hangszórót, tehát van szerviz, ha nem is minden készüléket javítanak ott garanciában.
    Pszichológiai szempontból nézve az ember a csordaszellem és az önmegvalósítás között lavírozik, nálam azt hiszem, az utóbbi van túlsúlyban, Mitsubishi kocsiban, Dell Latitude laptopban, megfőzök bármit, nem járok mekibe, saját boromat és pálinkámat iszom, a telefonokon a romokat magam módosítom. :)

    Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

Aktív témák