Hirdetés

Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    (#46607) aggleány, (#46610) agabe
    Köszönöm a válaszokat, segítettek kicsit átgondolni a kérdést.
    Le is nulláztam a listát és most ez alapján a prioritási lista alapján keresgélek:

    1: ~800x480 legyen a felbontás, ne csak ~480x360, mert elég sokat netezek vele
    2: Legyen karcálló az üveg (mert tok nélkül hordom zsebben)
    3: Inkább Android, mint Windows (mert szeretek bütykölni)
    4: Ha lehet, akkor inkább ~3.7", mint ~4.0", mert a zsebemhez inkább 3.2" passzolna (de hát valamit valamiért, mert mikor ránéztem a HTC Wildfire-re, akkor nem csak az ugrott be, hogy kényelmesen férne el a zsebemben, hanem az is, hogy sokszor minél nagyobb kijelző lenne kényelmes -> ezért kéne a karcálló üveg, mert arról szó sem lehet, hogy tokban hordjam 3.2" felett, a 3.2" viszont neccesen picike, a 3.7"-osak pedig valahogy pont nem látszanak nekem megfelelni egyéb paramétereikben...)
    5: Inkább legyen egységesen vaskosabb ahelyett, hogy a nagy része vékony, viszont előre vagy hátra kitüremkedik valami (akár a kamera hátul, vagy valami kanálszerű nyúlvány, mint a HTC One V-n, ami egyébként minden tekintetben bejött volna, de számomra csúnyácskává és zsebbe téve kényelmetlenebbé is teszi -> nálam az a design epic fail, de ilyen a Galasy S1 is...)

    Az ár is felszabadult egy picit. Most épp a használt Galaxy S2-kkel szemezgetek 70-80k közt.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Aktív témák