Hirdetés

Aktív témák

  • Marvinyo

    aktív tag

    válasz fatal` #32045 üzenetére

    Ez oké, hogy naponta kell tölteni, de nem mind1, hogy azért, mert beszéltem 10 órát vele, folyamatosan használt internetkapcsolat és GPS mellett, vagy kaptam 3 sms-t, megnéztem 2x az időt, és már spórolnom kell a töltéssel :)

    (#32046) Zinho-nak is:
    SufniGSM: Félreértés ne essék, nem agancsoskodni akarok az ilyen boltok mellett, de ahol venném, az a bolt már hosszú évek óta működik, több boltjuk is van pesten, talán így a bezárás sem fenyegeti, és nem tűnik - persze ítélhetem meg rosszul -, olyan boltnak ahol a garanciát ne lehetne érvényesíteni (az évek alatt csak összegyűlt volna már a neten valami nem?).
    Az eredetével kapcsolatban: Lehet hülye vagyok, de mit számít? Mármint törvényileg, lehet belőle bármi bajom, hogy pl. szürkeimportból veszek? Ha egyszer kapok róla számlát (márpedig számla nélkül úgysem veszek), akkor mi lehet a gondom? Vagy mi a gond az ázsiai/orosz piacra szánt telefonokkal (gondolom valami technikai lehet)? Nem kötekedésből, de tényleg nem értem / nem értek hozzá.

    Más:
    Az Xperia Pron, a Milestone 2-n, és a HTC Desire Z-n (bár ezutóbbi úgy túl van árazva a vodafone-nál, hogy az hihetetlen..., 100k+ előfizetéssel, míg sufniGSM-ben 2 év garival, 70) kívül van valami nagy képernyős, qwertz/qwerty-s "csoda"?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák