Hirdetés

Aktív témák

  • Blyan

    félisten

    válasz audi100td #31867 üzenetére

    Válasszuk ketté a dolgot... Új 1. generációs WP7-es telefont alig (Omnia7,Optimus7,Trophy,Mozart,HD7,DVP),vagy nem igazán lehet találni - főleg nem gyári garanciával - boltival sem nagyon, a HTC-kből még van, de azok mind 70 fölött vannak.

    És igazából mindegyik ajánlott, mert mind jó, de vegyük sorra:
    Samsung Omnia 7 - 4" Samoled, fémház, nagyon jó fényképezési lehetőségek, sajnos szinte sehol nem kapható. Használtan viszont jó fogás lehet.

    LG Optimus 7 - 16GB-os (a többiből alig találni ilyet) háttértár, DLNA, fémház, asszem ez az egyetlen, amit még újonnan meg lehet venni ~60 ezer körül áron. Használt elég sok van, akár itt a hardveraprón.

    HTC Trophy - hát, nehéz kiemelkedőt mondani, talán a legkevesebb gyermekbetegséggel rendelkező készülék, mindenből az átlagos (kamerából kicsit gyengébb), de nagyon jól használható - nekem június óta van, egy rossz szavam nem lehet rá.

    HTC Mozart - Unibody fémház, 8MP kamera (ami viszont elég rossz), viszonylag ritka madár itthon

    HTC HD7 - fémház, 4,2"-os dög nagy kijelző, masszív és erős.

    Dell Venue Pro - Fémház, 4.1" Amoled kijelző, kicsúsztatható álló qwerty (talán csak külföldről behozott példányok vannak).

    Bármelyikhez is jutsz hozzá nem jársz rosszul, a kiemelt dolgokat viszont meg kell emészteni, az mostani főfrissítést (Mango) mindegyik megkapja, a következő kisebbet (Tango) is, de ezután nagy valószínűséggel már nem kap frissítést (2012 végén esedékes Apollo aka WP8-at pl.).

    És vannak az új generációs készülékek, amelyek mindegyike 90-100ezer vagy efölötti áron vannak.

    [ Szerkesztve ]

    The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.

Aktív témák