Hirdetés

Aktív témák

  • GribMate

    aktív tag

    válasz fatal` #31836 üzenetére

    MA teszt a SE Liveról:
    "Viszont a zeneiség egy humbug, a tucatfülhallgató méltatlan a Walkman névhez, ahogy a 2 GB-os microSD kártyával is csak három éve lehetett volna dobbantani. ... A tesztkészüléknél tapasztalt kihangosítás/némítás egyszerűen túllépett minden határt, lehetetlenné tette azt, hogy a készüléket kvázi telefonként lehessen használni.
    Fotóknál sem számíthatunk elképesztő minőségre, közepes az eredmény, amit kapunk. A képek kissé mosottak és fakók, a dinamikatartomány nem túl magas, így a képek gyakran be- vagy kiégnek."

    MA teszt a Gio-ról:
    "Nos, meglepően jók a képek. Van ugyan némi zajszűrés, de nem jelentős, sötétebb helyeken sem lesz pöttyös a fekete. A vonalélességen lehetne még javítani, de a színek is rendben vannak, úgyhogy a három megapixeles androidos mezőnyben a Galaxy Gio képei teljesen vállalhatóak.
    Ez a Gio azonban a TouchWiz felületnek és a kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatának köszönhetően közkedvelt készülék lehet, s nekem sincs nagyon más dolgom itt az értékelésnél, mint rásütni a Tetszett plecsnit."
    És ezt hozza nyilván az Ace is.

    Tegyük hozzá, hogy én csak nézelődöm, nincs szakértelmem a témában, de biztos, hogy a SE Live jobban megéri :F

Aktív témák