Hirdetés

Aktív témák

  • Narim

    tag

    Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat.

    Végül a hangszóró hiba miatt úgy döntöttem, nem veszek Defy-t.
    Viszont továbbra is egy hasonló tudású telefont szeretnék venni, mit tudnátok javasolni helyette?
    Az igényeim:
    "Jó" kamera - ez alatt azt értem, hogy min. 3 Mpixeles legyen, és valamilyen vaku legyen mellé; GPS - szeretném majd néha-néha autóban navigációra használni (ezért jó is lenne, ha nem enne sok mobilnetet a GPS); ezek miatt jó lenne ugye az érintőképernyő, hogy lássak is valamit (kb. min. 3,2-3,5 colosra gondoltam) és kapacitív legyen (a mulitouch sem lenne rossz, de talán kibírnám nélküle :) ); wifi, bluetooth is kellene - az e-mailjeimet szeretném telefonon olvasni, esetleg néha válaszolgatni is rájuk; és természetesen érezze, ha elfordítom, és úgy fordítsa a képet, ne csak magától, programfüggően (bár nem hiszem, hogy akár középkategóriában is lenne már mobil gyorsulásérzékelő nélkül).
    Az ár már kérdésesebb, alapból valami 30-40 eFt körülire gondoltam (előfizetéssel), de lehet, hogy elmennék 60 eFt-ig is, ha tényleg jó a mobil.
    Vodafonos vagyok most (feltöltőkártyás), de szeretnék előfizetéses lenni. Ott a 26 év alattiaknak szóló előfizetés a 100MB nettel (elvileg ez elég lenne az email-ekhez + havi néhány óra GPS használathoz), és a 20 Ft-os percdíjjal nagyon tetszik, a gond az, hogy hétfőn leszek 26 :)
    Így most próbálok gyorsan találni valami jó mobilt :)
    Persze ha nem jön össze szombatig a dolog, akkor majd kénytelen leszek mást választani.

    Érdekelne, hogy mit tudtok javasolni, ami nagyjából megfelelne az igényeimnek.

    A válaszokat előre is köszönöm.

Aktív témák