Hirdetés

Aktív témák

  • sinead

    tag

    válasz aggleány #22617 üzenetére

    Köszi a tippet, érdemes volt megnézni. Ha jól értem, nagyjából az jön le belőle, amit én is tapasztaltam a Galaxy S / Incredible S / Optimus 2x összehasonlításomban (hsz 22616). Sajnos megerősíti a cikk a favoritom (HTC) gyengéit is, így el is bizonytalanodtam alaposan.

    Kijelző tekintetében a HTC nagyobb felbontása miatt érezhettem picit szebbnek a betűket, viszont a színekben egyértelmű a hátránya a Samsung/LG-vel szemben. Mivel hírek, levelek, dokumentumok olvasására használnám elsősorban, és csak másodlagos a videó/fotó, ezért nekem így még akár jó is lehetne a HTC.
    Viszont attól tartok, ha kiviszem a boltból az utcára (nyilván ezt nem tehettem meg), akkor az utcai fényben a HTC-t nem fogom olyan jól látni, mert teljesen "elszürkül", a másik kettő mellett. Jól sejtem szerintetek? Kérek szépen ebben segítséget!

    Zene: "...a Samsung kicsit tompább, lágyabb benyomást kelt, a HTC nagyon éles, minden nesz jobban hallatszik..." Ugyanezt tapasztaltam, csak nagyon. A HTC sokkal "részletgazdagabb", és "van tere" a zenének. Az LG a kettő közötti hangzású. (De zenében a SE utolérhetetlen.)

    Internetezés tekintetében megint nem egyértelmű a helyzet. HTC: "a magasabb felbontású kijelző miatt sokkal több információ fér el a kijelzőn" + "automatikusan teljes képernyőre rakja magát". Ugyanakkor az "oldalak betöltési sebességében is sereghajtó volt". Az Incredible S-nél ugyanezeket tapasztaltam én is. (Talán még abban volt jobb a HTC, hogy a letöltött cikkek szövegét ügyesebben tördelte be egy oldalra, amikor nagyítottam/kicsinyítettem a méretét.)
    Viszont, ha nem videókat töltök le, akkor talán mégis a HTC-t érdemes választanom. Csak attól tartok, hogy a térerő csökkenésével a letöltési sebességben tapasztalt hátránya fokozódik, és már nagyon zavaróvá fog válni. (A belvárosban próbáltam ki, ott még nem volt vészes a cikkek letöltési sebessége.) Szerintetek várható, hogy kisebb térerőnél nagyobb lesz a letöltési sebességben a különbség? Vagy inkább az lesz, hogy mind a 3 mobil egyformán lassan fogja tölteni az oldalakat?
    Segítsetek légyszi! Köszönöm!

Aktív témák