Hirdetés

Aktív témák

  • pandor

    tag

    @RazorGTR1: Desire HD, Desire S sajnos nem opció az ár miatt (ami jó ideig maradni is fog)

    Gondolom ezzel mindenki másként van, de nálam a jó vétel jelenleg 30e körül lenne, a plafon pedig egy telefonért 70e. Ez lesz az első androidos készülékem, nem igazán tudom, hogy mennyire fogom kihasználni az "okosságát". Alapvetően sokat használom az internetes szolgáltatásokat szg-en (bár a közösségieket egyáltalán nem), kérdés, hogy ezekből mennyit tudok átültetni a telkóra.
    Azon túl amit @CHIPman ír a felsőkategóriás készülékekről, jelenleg nem vagyok meggyőződve, hogy az Ace/511/Blade-hez képesti dupla árat - esetemben - van értelme kifizetni ezekért a készülékekért. Mert ok, hogy többet tudnak, de ha nem használom ezt a többlettudást, akkor akár nincs is. Egyedül amit én is "használhatok" ezeknél a készülékeknél, az a prémium dizájn, anyaghasználat és összerakottság érzés.

    Tapogatva és megjelenésre az Ace/511/Blade trióból az Ace mutatja a legtöbbet nálam. A Blade esetében ok, hogy több van benne, mint amit a kategória indokolna, de nem biztos, hogy akarok belefolyni rom-cserékbe, rootolásba, a külseje pedig - ahogy írták mások is - a kelleténél egy kicsit erőteljesebb fröccsöntött hatást kelt ;-)
    Az 511 esetében pedig a mobilaréna teszt - azon túl, hogy pozitív a teszt kicsengése - olyan észrevételeket tesz, melyek mellett nem biztos, hogy el kell menni...

    Lassan meg is válaszolom magamnak a kérdésem :-)

    Köszönöm a válaszokat

Aktív témák