Hirdetés

Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz picur220 #19049 üzenetére

    Nem én találtam ki :)
    "Legyen szép, férfias, vastagabb szélű". X6 és az Optimus normális, férias kinézetű.

    X6 kijelzője miért nem állja meg a helyét ha szabad kérdeznem?"A TFT technológiát is illett volna nyugdíjba küldeni és OLED-re váltani, ettől függetlenül az X6 TFT LCD-je fényévekkel szebb képű és sokkal kontrasztosabb, mint az N97 mini kijelzője." Ugye 45-60-as kategóriáról beszélünk. Sztem mind a képe, felbontás/méret, mind a karcállósága és érzékenysége is a felsoroltak között is jó, meg az árkategóriájában is. Miben nem jó?! (Multitouch nincs, tény.)

    Ram: Nem tudom mennyit használtál v5-ös készüléket... hetekig nem kapcsolom ki/indítom újra a telefont, és nem használok ramtakarítót. Ha opera mobile esetleg felemészti a memóriát, a háttérben lévő appokat becsukja. De hogy a symbian pazarlóbban bánna a memóriával mint az android, azt sem hiszem. Úgy is kérdezhetem: N79nél neked mennyit kellett kézzel memóriát takarítani?

    CPU: Hát, ez nagyon tényszerű volt. N79nél érezhetően gyorsabb, legyen telepítés, vagy programindítás. A nagyon gyenge hülyeség, már elnézést. Desire és X8 menüben hasonló volt, programok indítása hasonló volt. Ha odaadjuk valakinek a kezébe aki nem tudja mi fut rajtuk (őseink, bnők/kolleganők) ezt látják. Bírhatná a divxet, vihetne szebb játékokat, de zene+navi, zene+net, és átlag előforduló multitaskingos cuccokat is simán viszi. Akor röccen be nálam néha a zene, amikor egyszerre fut a sportstracker-nettel, térképpel- és az endomondo. Böngészés megint normális sebességgel lehet rajta.
    "Az viszont tény, hogy a mai mezőnyben ez az ARM11-es proci már éppen csak elég"
    "A böngésző viszont elég gyors, és végre normálisan lehet görgetni a megjelenített tartalmat is."

    Navi: Ezzel valószínű adós vagy. Igaz, ilyennek kellett volna rég lennie, de jobb később mint soha. Direkt írtam is, hogy rásegítés nélkül is elég erős.

    Defy másfélszer ennyibe kerül(a rendes garis, bár azzal most nem is tudom mit lehet kezdeni); biztos hozzá hasonlítsam?! Annak inkább a C7 az ellenfele.

    Mi az ami bő 1 éves, haosnló méret/kategória és 50-70 között mozog android fronton?
    HTC
    Wildfire: Fél évvel később jött ki. Fém, 320×240@3,2", 528Mhze proc relatív gyengébb mint a 434 az X6ba. Ahogy a burkolatban, úgy multimédiában sem igazi ellenfelek.
    Hero? Még rosszabb, bő 15el drágább is, ahogy az Aria is. És ezek is műanyagok, és fiatalabbak.
    Samsung
    Röviden: Médiában iylen képességű mobilja nincs ebben az árkategóriában még most se, az Ace ide érkezett pont. Proci jó, szép is, de fotó, videó vagy kijelző tekintetében nem versenyez az X6al, hiába idei hús. Na, nem mintha fentebb villanta a samsung egy kiegyensúlyozott modellel, de ez más kérdés.
    LG:
    Hátizé, Optimus One járt a legközelebb, Optimus ettől messze jár. 1évvel késöbb, hasonló árban, HVGA, multimédiában bőven alatta, de legalább van divx ha jól emlékszem. Falsh-es vonatról úgy látom ez is lecsúszott ezzel a procival, kár érte ha még csak negyed éves versenyző. Akksiért is kár.

    Motorolának felső kategóriás cuccai voltak akkor, Milestone vagy az XT720 15-20al drágábbak, ezeket mondhatjuk jobbnak, ha nem is jövőállóbbak igazán.
    SE: X10 alattiak kilőve, az meg nagyobb, újabb és kb másfélszer annyiba kerül.

    Szóval akkor (alsó)középkategória, enyémhez hasonló igények: Multimédiában erős (inkább legyen jó fotó és kelljen divxet konvertálni, mert a f*s képeket nincs hova konvertálni vagy vacak hangminőséget), ne süssön róla az olcsóság (3. x körül azért kisebb mértékben zavar egy fényes és vagy nyikorgó szappantartó féleség), megbízható, normálisan sw-ezhető telefonok közül mik maradnak még?

    Az egy dolog hogy neked nem tetszik az X6, de olyan mértékben fikázod érzésem szerint hogy az már poén. Messze nem hibátlan, de egy olyan piaci résben van, ahol szinte egyedül csücsül, vagy nála gyengébb versenyzőkkel. Akiknek ezek a dolgok számítanak, fogadd el hogy nem rossz telefon.
    :R

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Aktív témák