Hirdetés

Aktív témák

  • zed01

    őstag

    Képzeljétek egy pillanatról a másikra a KIS 2009 azt csinálta hogy egy avp.exe helyett kettő futott és az egyik 120 MB memóriát fogyasztott. Próbáltam azt hogy repair, de nem csinálta végig. Majd akkor leszedtem és újra felraktam, de csak megmaradt ez a hibája. Úgyhogy fájó szívvel bár, de muszáj voltam leszedni.
    Akkor gondoltam felrakom helyette a NOD32-t és olvastam hogy megjelent a 3.1-es Counterspy, így a Spy Sweeper helyett felraktam ezt, a teszteken megelőzi a Counterspy a Spy Sweepert és az új verziónak nagyon kevés a rendszerigénye, és ez a kémprogramirtó tetemes (több milliós) adatbázissal rendelkezik.
    Akkor mondom még felteszem az Outpost 2009-et, de az meg azt írta ki, hogy nem működik a hálózati driver, szerintem összeakadt a Counterspy-val, ezért a Comodo-t tettem fel Defense+ nélkül, mert én nem vagyok hajlandó minden semmiségért kattingatni, hogy egyszer csak abbahagyja.
    Valószínű, most egy darabig maradok ennél a védelemnél.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák