Hirdetés

Aktív témák

  • Erőforrás

    tag

    válasz zvaragabor #5011 üzenetére

    Igen, ez így van. Viszont, a PC Tools termékek sem voltak olyan hű de szuperek. Olvastam a neten egy tesztet a PC Tools Spyware Doctor with Antivírusról, hogy siralmas a tesztje. Egy vírusos gépen lefutatták, és utánna ráeresztették az AVG-t. Ha jól emlékszem, 145, vagy 245 vírust talált az AVG a Spyware Doctor után. Ha megtalálom a tesztet, belinkelem.
    Nagyon nem fejlesztették a terméket. Ha annyira nagyon jó lenne, akkor a VB teszteken sorra hozná el a díjakat. Ami manapság alap, vagy inkább belépőkártya. Azonban, ha jól tudom 1 vagy 2 tesztje van meg 100%-ra.
    Ráadásul az 5.5-ös és a 6-os verziót többször leszedték a repertoárról, mert súlyos problémák voltak vele.

    A Symantec termékeket meg nem minsítem. Amihez hozzáyúlnak az az enyészeté lesz. A Sygate tűzfala is egy jó kis tűzfal volt anno. Én használtam. Miután megvette a Symantec és beépítette az Inetren Security-be, azóta egy kalap kaka. Ahogy a Symantec termékek általában. Szerintem sajnos ugyan ez a sors fog várni a PC Tools termékekre is. Lehet, hogy anyagilag nagyot kaszáltak, de hogy rohamosan le fog zülleni a termék, az szerintem biztos. Az eddigi tendencia ezt mutatta.
    Egyébként, ez a felvásárlás is azt mutatja, hogy a PC Tools nem ment olyan jól. Egy cég, ha jólmenő terméke van, akkor nem adja el a céget illetve a termékeit. Max részvényeket bocsájt a piacra a befektetők számára, ezzel is nővelve a piaci részesedést, és az anyagi háttért. de el nem adja.
    Kiváncsi leszek nagyon, hogy mi lesz a produkció vége.

Aktív témák