Hirdetés

Aktív témák

  • zed01

    őstag

    válasz Erőforrás #4737 üzenetére

    Mikor személyeskedtem? Nekem sem az életem legfontosabb dolga a játék, csak mindössze közöltem hogy vannak modern grafikájú, minőségi játékok teljesen ingyen. Ez baj? Ezen húztad fel magad ennyire?
    Nekem egy fillérbe sem kerül a wine, úgyhogy nem értem miért írod azt hogy a wine supportért a szoftvert használó népnek fizetni kell. Nem a szoftvert használó népnek kell fizetni, csak egy lehetőség van hogy a win32-es szoftverek tulajdonosai fizethetnek azért hogy soron kívül tegyék kompatibilissá a szoftverüket. Egyébként még a googleról olvastam hogy támogatja anyagilag a wine-t, de senki másról. Rengeteg olyan alkalmazás, játék van ami kompatibilis a wine-val, és mégsem fizettek a tulajdonosok egy fillért sem. Annyi supportja van a wine-nak, hogy van a wineHQ ahol meg lehet beszélni a felhasználói problémákat (mi kompatibilis, mi nem, milyen problémák vannak az alkalmazások futtatása közben) teljesen ingyenesen.

    “Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson

Aktív témák