Hirdetés

Aktív témák

  • bojti1976

    csendes tag

    Üdv mindenkinek ! :))

    Nálam ,mint sok kezdő netesnél sokáig Nod volt fenn , de aztán rájöttem ,akármilyen népszerű is , ennél sokkal jobb programok is vannak.. Az első két alkalommal amikor vírusokat engedett be , megkönyörültem neki. Lefuttattam 2 online keresőt , spyware írtókat .Elvégezték a munkát helyette .Aztán 2 hónapja ismételten beszedett egy kisebb "csomagot" -vírusok és pár spyware. Ez már az új 3-as angol verzió volt , aminek elvileg real time spyware védelme is van . Rapidról töltöttem le , és jelzett is hogy vírus , meg egyebek , meg is nyomtam hogy delete ,majd a félig letöltött fájlt megkerestem , töröltem kézzel. A következő újraindításkor megbolondult a gépem. Superantispyware ,rendszervisszaállítás kilőve ,frissítések letiltva , böngésző össze -vissza dobált , kapcsolat instabil , böngészés lassú.
    Először spybot-ot próbáltam . Ez talált is 6 elemet meg két bejegyzést . Aztán ráengedtem a gépre a Spyware Dokit . Még 2 spyware és 4 trójai. aztán telepítettem az Avast!-ot még négy riasztás. A végére sikerült megtisztítani a Windowst , de annyira tönkre vágta a fertőzés , hogy format C lett a vége.
    Úgy döntöttem , soha többé Nod-ot !! Az xp újratelepítése után feltettem az Avast!-ot . Ez idő alatt kétszer jelzett letöltés közben , hogy fejezzem be ,mert vírusveszély. Ezen kívül csöndben volt. Ez a progi 1 hónapig volt fenn , nagyon jók a benyomásaim róla . Ahoz képest hogy ingyenes , le a kalappal !
    Pár hete használom a Kaspersky Internet Security-t . Telepítés után lefuttattam egy full scan-t .
    Az Avast után semmit sem talált !! :C :C :C
    'Asszem a KIS programmnál maradok . Keveset kérdez , a gépet semmilyen mértékben nem lassítja . Egyedül azt sajnálom , hogy a Spyware Doktort le kellett telepítéskor venni a gépről .

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák