Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [Prolixus]

    addikt

    válasz Vistaboy #4508 üzenetére

    No offense, de leírnád, hogy szerinted mi a grandiózus és lebilincselő sztori benne? Nem mondom, hogy rossz a főszál vagy ilyesmi, de ilyen kifejezések azért még véletlenül sem jutnának eszembe róla.

    (#4515) BoneDragon

    Ilyen szöveget nem lehetne kiírni azután, miután aktiváltad Eos-on a Vault-ot, az ugyanis az egész bolygón helyre rakta az időjárást meg a sugárzást.Engem nem is ez zavar amúgy, hanem az, hogy nem mutatja a térképen, hogy ténylegesen hol van a pálya vége. Így is rohadt nagyok a pályák, szerintem senki nem halna bele, ha a térképen is jelölve lenne ez a fal.

    A másik témához: Tökmindegy mennyi szinkron, szöveg stb. van benne. Ha te vállalsz egy munkát amit teljesíteni kell X idő alatt, akkor olyanra tervezed a munkát amennyit azalatt az idő alatt meg tudsz csinálni. Ezt egyértelműen a készítők szúrták el. Persze, biztos vagyok benne hogy az EA erőltette a játék kiadását és a készítők még ültek volna rajta...de amikor 5 éved van egy játékra és mégis félkészen tudod csak kiadni, akkor egyértelmű, hogy te, mint készítő osztottad be szarul az idődet/erőforrásaidat. Azt azért nem hiszem, hogy a kiadó megszabta volna nekik, hogy ténylegesen mekkora legyen a játék, nyilván egy irányt kijelöltek, de ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Új hozzászólás Aktív témák