Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolmesz

    aktív tag

    válasz cris78 #6535 üzenetére

    Hát, a fene tudja, az "endocrinologist" hivatalosan belgyógyász, de akár még háziorvos is lehetne, mert tulajdonképpen (szerintem) itt arról lenne szó, hogy ha a cukorbetegség következtében felmerül valami egyéb betegség, akkor azt kivel vitassa meg a beteg. De végül is átírhatom diabetológusra, ha úgy jobban értelmezhető Magyarországon, meg ha a közönség úgy szeretné :)
    Az ételek listája is folyamatban van, vannak vagy ezren ők is, meg sok olyan van, ami nálunk nem jellemző, de amit lehet lefordítok, csak gondoltam a lényeg had menjen ki, a kaják talán később is ráérnek, a fejlesztő is így vetette fel, ha arra már esetleg nincs időm. De a lényeg, hogy folyamatban vannak.
    Illetve gondolkoztam még azon, hogy a weboldal tartalmát is lefordítom, mert ott meg sok olyan magyarázó szöveg van, ami nélkül lehet, hogy nem lenne érthető sok összefüggés, rövidítés, vagy statisztikai adat, de ezt még szintén meg kell beszélnem a fejlesztővel, hogy milyen formában, talán egy magyar zászló az oldalon, vagy valami hasonló, és át lehetne kapcsolni, majd meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák