Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz z123456789 #35848 üzenetére

    Autó fronton (meg úgy kb minden más esetben, amikor szolgáltatást veszek igénybe) az idegesít, hogy az egészet körüllengi a sumákolás és egyszerűen SENKIBEN nem lehet bízni. Az nem normális dolog, hogy az ember megcsináltat valamit az autóján és utána 5x át kell néznie saját magának, hogy leellenőrizze, hogy minden rendben van-e.

    Nekem egyébként alváz+üregvédelem 75ezer volt. Lett volna olcsóbb is, de az adott műhelyre volt a legtöbb infóm, hogy megbízhatóak. Jól meg is csinálták, a létező összes műanyagot, kerékdobot kiszedtek, üregvédővel meg úgy telenyomták az autót, hogy napokig nem lehetett benne megmaradni a bűztől, meg orrán-száján ömlött a trutyi.
    Ennek ellenére ugyanúgy átnéztem és jól tettem, mert az ajtó felől a gumi szigetelést elhajlítva bevilágítottam a sárvédő mögé és láttam, hogy benne felejtettek a gumi részeknél egy csomó maszkoló papírt.
    Visszavittem, elnézést kértek, kiszedték, átnéztek újra mindent és közölték, hogy ezt 20 emberből 19 nem vette volna észre, az eső után meg a vizes papír ott figyelt volna...

Új hozzászólás Aktív témák