Új hozzászólás Aktív témák

• _Dumber_

őstag

Válasz erre a hsz-re
    (azért ide mert a másik fórumot nem akarom összeszemetelni)

Te minden problémánál vissza akarod tenni a wint?

1 éve kezdtem a mostani linuxokkal foglalkozni (a 15 évvel ezelőtti linuxos éveimet most hagyjuk), mert megelégeltem a Win lassúságát. Volt egy csomó probléma, és megoldásra váró dolog mikorra át tudtam álni (kb 3 hónap volt, ugyanis én 1 napot sem hagyhattam ki mert munkaeszköz a gépem)

Nekem van egy programom. Ez egy CAD program. CSAK WIN7-en megy.. - wine nem eszi meg) Ezzel dolgozom naponta több mint 8 órát. Ez volt a linux Achilles sarka. Jelenleg vmware alatt fut folyamatosan.. és gyorsabban mint nativan teleptett windows alatt.
    Ebből a programból naponta kb 20-25 levelet küldök, és ugyanennyi levélből fogadott file-okat dolgozok fel.
    Samba-val és egy mappával minden átzsilipelés megoldva.
    A win csak a host-ot látja, netre nem tud kimenni. Ezért minden nem kellő dolog leállítva rajta. Mint pl vírusírtó, tűzfal, stb. Nincs is feltelepítve a winre csak a CAD progi, és egy PDF nyomtató, valamint a - szintén samban keresztül elért - linuxos gépen nyomtatói.
    Mindezt úgy, hogy a cégben hálózai sambaserverre mentek, amit a winem közvetlenül nem lát, csak a linuxra felcsatolva és továbbosztva sambaval a win es vmware-re.

Sony xperia P-t szintén a vmware alól frissítem.

Szerintem nincs lehetetlen, csak nem kell feladni ...
    Szóval hajrá.. Megy a ROMcsere virtuális gép alól is :)

Új hozzászólás Aktív témák