Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habell

    tag

    A milyen tv-t vegyek fórumon tettem be ezeket a képeket egy hete kb. elég negatív hozzászólásokat kaptam. A tv típusa LG 55UK6470PLC
    A hozzászólások között volt olyan, hogy a tv-t vigyem vissza kérjem vissza az árát és többet ne vegyek ilyet. Volt aki azt írta, hogy ez a tv ilyen fogadjam el így szokjam meg ezt. A többségében megoldást nem tudott senki csak azt, hogy ez a típus vacak... Nekem az nem fért össze, hogy egy 200ezer Ft feletti tv hogyan lehet vacak.
    Nos az LG szervizes kijött házhoz és megállapította, hogy kijelző hibás a készülék, egyértelmű gyártásnál történt valami... Szétszedte cserélte volna a kijelzőt, de nem is LG kijelző van benne így nem tudja cserélni vagyis eleve nem nyúl hozzá. Most 90 %, hogy a tv-t elviszi és csereutalvány lesz helyette, ebben az értékben vehetek majd egy másikat...
    Az euronicsban vettem a tv-t ahol edge ledest mondtak a tv-re. A leírás szerint meg direct ledes. A telefonos szerviz szerint is ez direct ledes. A helyszínen lévő szervizes szerint meg edge ledes.
    Most vagy senki se tudja, hogy ez milyen ledes vagy én értem félre őket ?
    Másik kérdés most akkor mit vegyek? egy másik LG típust amiről mindenki mást mond, mást írnak le róla, hogy milyen led technológiás meg kijelzős stb??
    ( A szervizes telefonszolgálat nagyon segítőkész volt és gyors, a helyszíni kiszállás is... ha már rendes tv-t nem tudtak csinálni legalább a szerviz jól működik eddig... )

Új hozzászólás Aktív témák