Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tankap

    csendes tag

    válasz tigipuf #4553 üzenetére

    Felhősödés: köszönöm a tegnap ajánlott beállításokat, holnap este már lesz érkezésem kipróbálni, mennyit javít a képen :)

    Visszavinni a szervíznek: gyerekek, ez Magyarország :):) én az utolsó 47LW5590-es tvt hoztam el a budaörsi euronicsból (a többiben nem is volt egyáltalán), az akció utolsó napján (7 szemüveg, 5 év gar, skype kamera, 251990+4900 kártyadíj). Esztergomi vagyok, egy elhozom-visszaviszem a tvt alsó hangom 3-4 ezer ft a benzinárakkal + 1 nap szabi, mert olyan a munkám (asszonnyal nem intéztethetem, ő nem is látja a felhősödést :):) ). Nekem is megfordult a fejemben, hogy a 3 napban vissza kellene vinnem, de nem úgy jött össze, mellette nem tudom ez garcsere alap-e, s ráadásul ha az utolsó tvt hoztam el, akkor mit adnának helyette? no mindegy, nem hőbölgök, csak hangosan gondolkoztam.

    Miért nem vettem plazmát? Ez is egyszerű: nem azért, mert nem néztem a típusoknak utána, vagy mert csak besétáltal és fogalmam sem volt, mit veszek. egy 74LK430-at szerettem volna, de nem volt sehol, s mindenki azt mondta nem is lesz (most már persze van pl. az auchanben is... de meg sem vagyok lepődve, ez Magyarország...), illetve azért a 3D képesség, a plusz 3 év gar, a szemüvegek, a skype kamera, a netes képesség, oké, ez megér 60plust, ha már úgyis két kiló a tv, így lett az LW5590. S amúgy meg utánaolvasva igenis mindenki azt írta, az LG-knek nincsen felhősödése, stb-stb. Tudom, ki is próbálhattam volna ott a boltban egy fekete képpel, de ha fél nyolckor beesel egy boltba, ami nyolckor zár, s még hitelt is kell intézni, hát nem sok minden fér bele :):) ja, és hogy mégis miért nem plazma, ami az eredeti kérdés: mert villognak és bántják a szemem (biztosan egyéni probléma, műtettem a szemem anno), s mindegyik plazma, amit láttam, élénk felületeken ugyanúgy villogott nekem érzésre.

    De örülök a tvnek, kipróbálom majd az ajánlott beállításokat, s ha az sem segít, majd nézek sok filmet, mert a felhősödés tényleg csak a fekete képernyőn a zavaró, de ettől még úgy gondoltam, hogy ennyi pénzért már olyan terméket kapok, mely az alapfunkcióit tekintve (tv= tv nézés-képek megjelenítése) nem ad kérdésekre okot :):) no de mindegy, fogyasztói társadalom :):)

    Azonban van 2 új kérdésem is:
    - meg tudja nekem mondani bárki, hogy webcím begépelésénél tudok-e betűket írni (és hogyan) a távirányítóval (ha már a számok felett ott vannak);
    - illetve hogy mitől lehet az, hogy pl youtube-on rákeresek egy videóra (konkrét példa: florida: good feeling), s míg a számítógépről az official videót dobja elsőnek, az lg tv-n nem azt, sőt az official video talán benne sincs a listában. (meg annyira béna és lassú lépegetni a listában, esetleg a firmware-frissítés hozhat ebben megoldást?)

    Köszönöm és bocs, hogy ilyen hosszú voltam :)

Új hozzászólás Aktív témák