Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • doriath

    tag

    Üdv!

    Na a ma délutánt ideáig azzal töltöttem hogy olvasgattam ezt a remek topicot. Sokan írtátok hogy vettetek xxLWxxxS típusú készüléket.
    Lenne kérdésem a dvb-s tunerral kapcsolatban (mivel azon kívül hogy van, senki nem fejtette ki a véleményét ezzel kapcsolatban bővebben.) Jelenleg egy korább T-s Sat tv tányér és fej maradt (mivel nem vitték vissza :) ) és ezt tekertem el az Astrára a családnak, hogy nézhessük a standard német csatornákat.
    Kérdések:
    A dvb-s ugyan úgy fogja a szabadon fogható analóg csatornákat?
    Nézegettem hogy ezen a műholdon vannak free HD csatornák azokat is megeszi?
    Valamint akinek van S-es tv-je az mennyire van megelégedve a beépített tunerral vagy jobb esetleg a meglévő beltérimet (nem hd-s) rátkötni egy nem S-es tv-re?

    Ezen is gondolkoztam, mivel bemegyek az egyik már sokszor emlegetett 5 év gondoskodást adó boltba ,és ki van rakva egy 42LW4500 259eFt-ért. Hmm... Rékérdek, hogy mennyi lenne ennek a végső ára, elmegy srác, és jön 20 mp mulva, 220-ért elvihetem....!!! :) (nagyot nyel) :)
    Tehát 220eFt + "5év" + 7 szemüveg. Ezért szvsz annyira ez nem rossz. Tudom, hogy az 5500-as egy kicsit jobb, de mivel van Xtreamerem, Asus Oplayem, ezért annyira nem idokolt nekem ez a Smart dolog.

    Tehát jelenleg őrlődöm, hogy 42LW4500-as, vagy 42LW570S vs. 42LW650S legyen, ahogy néztem az S-es 42-es kategóriában már kisebb az árkülönbség.

    Ti hogy oldanátok meg, 4500-as és marad a beltéri, vagy inkább a DVB-S-es tv-k valamelyike. Itt két dolog lehet szvsz, ha megy, akkor a műholdas free HD-k vétele, de ellene szól a felár. A smart tv dolog nem érdekel.

    Köszönettel:

Új hozzászólás Aktív témák