- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Csak a lényeg, maradt ki: Itt a link
-
mikrofon
veterán
Jó hír azoknak akik navigációt szeretnének:
A Navigon-ból beszerezhető tört verziót nem lehet feltenni a telefonra, mert a telepítés után az első indításnál nem jut túl a szerverregisztráción. Egyébként a legtöbb telefonon megy, de ezen a készüléken nem. Találtam egy leírást ami alapján fel lehet rakni, és elvileg a Navigon összes funkciója elérhető lesz vele. Nekem a leírás alapján sikerült felrakni. Már csak tesztelni kell. A leírás egy német oldalon van. És regisztrálni kell a letöltési linkek eléréséhez. Sorglospaket letöltése után ehhez a telefonhoz a Installation Android Geräte mit Massenspeicher R6.1 mappában található leírást kell követni. Nekem 19. pontban lévő frissítés nem ment, ezért helyette a "Navigon Select Europa Direktdownloads (HINWEISE BEACHTEN!!!):" Menüpont alatt lévő 4.5 verziót letöltöttem, bemásoltam az mnt/sdcard2/navigon mappába installáltam és kész!
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest