Hirdetés

Aktív témák

  • gufy

    tag

    Tegnap megjött a LE40C650 :) . Gondoltam, hogy adok egy kis visszajelzést, semmi teszt, hiszen sok mindent még kis sem próbáltam, inkább csak a laikus első benyomásai, köszönetképpen a segítő fórumozóknak, továbbá azért, hátha segít más laikusoknak a töprengésben.

    Szóval eddig egy 70cm-s sík képcsöves tévém volt, ami kb. olyan vastag, mint amilyen széles. Ehhez képest ez a tv minden szempontból egy csoda, és itt most következne sok ömlengés, amit mindenki képzeljen oda. Csak azért írok róla, mert majd következik itt pár "negatívum", de nehogy ez bárkit eltántorítson, mert összességében nagyon klassz minden.

    Neten rendeltem gyakorlatilag a legolcsóbb helyen szombaton, vasárnap sms-t kaptam, hogy hétfőn jönnek. Korrekt, pontos, gyors, szakszerű kiszolgálás.

    A furcsaság nekem az SD-nél van, két dologra lettem figyelmes (UPC settop box - scart - tv)
    1. egyes adásoknak pixelesebb, elmosódottabb (pl. m1), másoknak szebb képe van (rtlklub, tv2)
    2. a nem mozgó arc barázdái kivehetők, de ha kicsit ingatja a fejét, az arca hirtelen sima (elmosódott) lesz, vagyis mozgalmas képnél, kameránál elmosódottabb.

    Valahol itt vannak az LCD határai, és ezután jön a plazma? Vagy csak nem vagyok hozzászokva ekkora tévéhez, és a nagyob kép felnagyítja a problémákat, amik eddig is jelen voltak a digitális? jelben? A kis tévénél nem látszottak ezek a problémák?

    DVD, HD nagyon szép, a beépített média lejátszó szuper, pendrive-ról képeket, filmet, videót, zenét lejátszani klassz dolog.

    Tényleg nagyon nagy élmény ez az új tévé, akár SD, akár HD, akár a média lejátszásról van szó. Egy percig sem bántam meg, hogy vettem, és azt sem, hogy LCD-t. Tényleg ne hagyjon eltántorítani senkit, csak azért írtam le, mert érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalata a fentiekkel, érdekelne, hogy mi miért van.

    A fentieken kívül három kérdésem is lenne:
    Internet@TV: index.hu-t meg tudom rajta nézni, vagy csak néhány célzott alkalmazás érhető el?
    wifi ready tv: ez mit jelent? ha veszek wifi routert, össze tudom hozni vele a tévét, vagy esetleg kell még a tévébe venni valami kütyüt?
    LAN kábelnek van méretbeli korlátja? 10-15 méteres LAN kábellel összeköthetem a PC-t a TV-vel, hogy filmet játszak le?

Aktív témák