Hirdetés

Aktív témák

  • GaborGh

    őstag

    válasz Lapajbacsi #29754 üzenetére

    "Most már csak akkor fogok kikészülni, ha közlitek, hogy ja a Sony-t is megvette valami kínai -albán bűnbanda és már az sem a régi minőség.... :Y N :DD a akkor fogom magam, hátralendülök és egy erőteljes váll mozdulattal befejelem az LCD-t, addig, hogy a számig a fejem bemenjen, és körbe forogva elkezdem megenni a készüléket.. Szépen megeszem az egészet lenyelem, és utána pucéron kirohanok az utcára síkítva visítva és elfutok a Himalájáig; ott az Anapurnán egy kolostorba bekopogok és életfogytig zen remete életbe kezdek ... :DD"

    Rejtő hozzád képest kutyaf*sza, sírva, visítva fetrengtem a röhögéstől, ezt írd meg blogban is; kár, hogy nincs like gomb! :D

    Egyébként abból a szempontból is hasznos volt a történeted, hogy tesómék pont egy ilyen tv-t néztek ki a Tecsó-ban, csak 50"-os méretben, alig tudtam lebeszélni róla Őket, ezt az írást azért az orruk alá dörgölöm, nehogy azt higgyék, hogy az évszázad ajánlatát hagyták ki... :)

    Többiekhez:

    50"-os méretben belépő és középkategóriában merrefelé érdemes nézelődni, milyen típusokat ajánlanátok, LCD és Plazma is érdekelne?!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák