Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz attiati #3055 üzenetére

    Az a baj, hogy a burkolatnak nem látsz alá...
    Ilyen félbehagyott, majd ki tudja mikor folytatott házba inkább be se szállnék. Még 2008-ban itt vettünk volna lakást, igaz akkor még hét vezér udvar néven futott.
    Mi júniusban néztünk lakást (ha jól emlékszem, de lehet hogy július volt), akkor azt ígérték hogy 2008 decemberében költözhető lesz az épület. A falak akkor már álltak, de kb. semmi egyéb nem volt kész. Ehhez képest pár hónapja még mindig nem volt költözhető, és a topikot olvasva azóta se túl fényes a projekt sorsa.

    Én megpróbálnék valami olyan projektet keresni, ahol a cég több referenciával rendelkezik, és nem erre az egy alkalomra alapított projektcég, ami utána meg is szűnik. Talán Ariadne írt valamelyik topicban egy ilyen cégről, ami már 20 éve épít pár lakásos társasházakat, bennük jobban meg mernék bízni mint az ilyen kivitelezőt váltott "gazdátlan" projektekben.

    Ez a papírról lakást választani is azért érdekes dolog, mert sokszor mielőtt felépítenék az épületet elkel a legtöbb jó elrendezésű, várhatóan jobb elhelyezkedésű lakás, utána pedig lehet válogatni a maradékból. Mondjuk most hogy visszaesés van lehet hogy ez már nem így megy, és az épület elkészülte után is lehet válogatni a jobb lakásokból.

Új hozzászólás Aktív témák