Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz Vision #29455 üzenetére

    Ja, hát így szerintem egyre többen kiárazódnak ebből is, még a lakásra csak összegyűjt önerőt+hitel elég sok ember, de akkor még ezzel egy időben ennyi pénzt lerakni pluszba zsebből :(

    pit stop: igazából a kényelmet és az időt fizeted meg ezzel, nem feltétlen azt, hogy óvod az elemektől a 400k-s bontószökevényt - este nem kell parkolóhelyet keresgetned, majd reggel azon gondolkozni, hogy most épp hova is parkoltál, illetve egyből mehetsz le az autóhoz lifttel.
    Anno mikor az első lakásomat vettem volna egy akkor épülő épületben, vettem volna mélygarázs helyet is, úgy, hogy akkor éppen autóm sem volt (végül abból a projektből kiugrottam, mert elkezdett nagyon elcsúszni időben a dolog).

    p4radox: újlipótvárosban végképp szívás a parkolás, oda tényleg úgy költöznék, hogy vagy fix beállóhely, vagy ha az utcán állok, akkor szinte csak tömegközlekedés egész héten.
    Én angyalföldön lakok, ez ugyan lepattantabb, mint újlipótváros (de annyira korántsem, mint mondjuk lőportárdűlő), viszont a metróközeli részeknek még nagyon jó a közlekedése.

Új hozzászólás Aktív témák