Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz lajafix #2758 üzenetére

    Eddig tényleg lajafixnél a pont. Gabr: indokold az állításodat, mert így csak az látszik, hogy hallottál valahol valamit, és most ezt jól bedobtad ide.

    Amúgy mindkét vonal védhető, mert ez a két klasszikus "divatos" gazdasági irányvonal szerinti megközelítés. Itt most szerintem a lajafix által taglaltak bizonyulnak igaznak a közelmúlt alapján.

    qestion: előnye, hogy olcsó, hátránya, hogy nyáron ülhetsz egész nap sötétben, hogy ne tűzzön be a nap, és lehet betervezni az árba a légkondit, mert nagyon melegetek lesz. A klímaváltozással ez a helyzet nem fog javulni. A liftek elromlási statisztikáit nem ismerem, de az is kellemetlen lehet még.

    _BM_ : azt értd meg, hogy a bankok nem karvalyorrú nemzetrontó vércsék, csak piaci szereplők. Történetesen ellenérdekelt felek a lakossággal, hitelfelvevőkkel, és a központi bankon keresztül az állammal is. Van vaj a fülük mögött, és ha rajtuk múlna, akkor két gombért vennék meg az országot, majd a véredet is exportálnák kínába, de ez nem amiatt van, mert rosszindulatúak, hanem mert profitot akarnak, minden áron. Így kell megítélni őket, és így kell viselkedni velük. Ennek ellenére nem arra pályáznak, hogy mindenki alól kiszipolyozzák a lakásokat, mert azzal nekik több a nyűg, és kevesebb a haszon, mint ha fizetnéd a kamatot, úgy hogy nem rántják ki alólad a lakást, ha egy mód van rá.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák