Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    Sziasztok, itt volt valaki : [link] ?

    Elég undorítónak tartottam, hogy kb. többször hallottam a hitel szót, mint a lakást, és több hitel ajánlatot kaptam, mint lakást (nem a standokra értve, hanem hogy boldog-boldogtalan leszólított)...
    Külön élmény volt, hogy az otp-s hiteles arc nem csak hogy tolakodó volt, hanem egyszerűen hülyének is nézett.
    Meg hogy szinte mindenki Mo. vezető hitelügyintéző cégének nevezi magát. Az egyiket megkérdeztem, hogy akkor hogy is van ez? Erre nem nagyon tudott mit mondani.

    Pár standot meg se közelítettem, mert egyértelműen látszott, hogy nem az én zsebemhez szabták a kínálatukat.

    Pár standon zavaró volt, hogy egy olyan ember állt a pult túloldalán, aki unott fejjel, és láthatólag totál érdektelenül magyarázott, ez abszolute nem profi hozzáállás.

    Az egyik standnál kellemesen elbeszélgettem egy idősebb hölggyel arról, hogy miért nem szabad többek között újépítésű lakást venni, ill. ha igen, akkor a kivitelező cégek 90%-a alapból felejtős.

    Láttam 10 éves kissrácot is szórólapot osztogatni, kíváncsi vagyok hogy egy munkaügyi ellenőrnek mit mondtak volna. :)

    Az egyik hiteles hostessel is jól el tudtam beszélgetni a vásárlás esetleges buktatóiról, neki szimpatikus volt a hozzáállása, mint magánember beszélgettünk nagyrészt, elmondta a saját tapasztalatait is röviden (és persze nem annál a cégnél intézte a hitelt, aminek a hostesse volt). :)

    Még az Oc-nál futottam bele egy viszonylag szimpatikus és profi hozzáállású hölgybe, a legtöbb értékesítő színvonala elmaradt az övétől. :R

    Átnéztem még a gift expora is, hát az se volt egy nagy durranás, de legalább füstölőt tudtam vásárolni.

Új hozzászólás Aktív témák