Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maj-viktor

    őstag

    válasz Fitzgerald #8203 üzenetére

    Amúgy ezt inkább mondanám feketeimportnak (mivel ugye semmi áfa-vám), mint szürkének!
    Szürkeimportnak a EU-n belülit szokták mondani, amire megvan fizetve az ÁFA, csak nem a magas 27%-os magyar... (pl. szlovák webshopok)

    Azért "cseles"...
    "Ára: 75.000 Ft ( egyenesen a vevő címére érkezik, biztosítottan, nyomkövetve)"
    Azaz ha megbukik a vámon, akkor a vásárló még fizethet +30%-ot...
    Ha legalább saját címére rendelné és ő vállalná a (ÁFA-VÁM kockázatot)... de így kész nyereség az egész az eladónak! (pláne mínuszosként, átutasz - lelép a pénzeddel aztán sírhatsz...)
    Bár szerintem nincs olyan balek, aki ezt így megvenné... (bár kitudja, annyi hülye van)

    "A telefonok áfa szempontjából egy biztonságosabbnak nevezhető módon jönnek. Ezzel a módszerrel 99%-ban sikeresen Vámmentesen behozható. Eddigi -legalább 30- nagyobb összegű rendelésem 100%os mutatóval rendelkezik. Egyikre se kellett se áfát, se vámköltséget fizetni!"
    Ez azért kemény... én ilyen biztos nem írtam volna... Így konkrétan leírva, hogy elcsalja az ÁFÁ-t, vámot... (mégha tudja az ember, hogy gyakorlatba átcsúszik)

    De én nem fogok itt pappolni - "álszentkedni", mert azért tény, hogy itt is csinálják ezt jópáran, elég csak pár aláírást elolvasni... ".... jiayu eladó, .... thl eladó, ... haier eladó, ... lenovo eladó, stb. :DDD"
    Csak ezek legalább már Magyarországon vannak...

    Én is szoktam néha pár kisebb értékű (1-5$) dolgokkal csencselni, bár így mobilt, tabletet nem valószínű, hogy bevállalnék... de ha mégis, akkor is max. ha belefektetnék annyi pénzt, hogy legalább "raktáron" legyen!

    [ Szerkesztve ]

    JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák