Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bagand1

    csendes tag

    válasz jeni #54481 üzenetére

    Hát küzdök a postával rendesen. Kerestetést indítottam, amit elvileg nem is tehetek, mert azt csak a feladó indíttathat, mégis befogadta a posta központ, 30 napos válaszadási idővel.
    Voltam bent a 62 sz. postán (Nyugati főposta), ők is keresték, de kiderült, hogy oda az elosztóból meg sem érkezett. Mutatta a hölgy az írásos válaszukat, hogy még a helyi kézbesítőt is kikérdezte, aki ismerte a címemet, jelezte, hogy többször is volt küldemény, de az elmúlt hetekben semmi.
    Ami igazán felháborító (bár a 62-es postán a hölgy nagyon kedves és segítőkész volt), hogy úgy fest, tömegesen lopnak, amikor ugyanis megnézte a TN-t, közölte, hogy "ja, NL-végű? Abból elég sokat kerestetnek, sok eltűnik mostanság".
    nagyjából úgy fest,. hogy következmények nélkül lehet ezt csinálni, az esetleges kártérítést pedig a feladó kérhet a holland postától, tehát úgy tűnik, hogy otthon nem igazán lesz baja ebből senkinek.
    Egyébként valószínűleg büntetőfeljelentést kellene tenni, csak hogy legalább valami történjen, hátha a rendőrség hajlandó legalbb egy kicsit megpiszkálni őket.

    Most a TinyDeal-t vegzálom, hogy indíttassanak ők is kerestetést és várom válaszukat, hogy miképp kapom vissza a készülék árát, vagy valamilyen kártalanítást. Nagyon lelkesek lesznek, gondolom.

Új hozzászólás Aktív témák