Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huliganboy

    addikt

    Tisztelt fórumozók!

    MovieShark repository új címe

    MSrepo

    A napokban háttérben kemény munka folyt azért, hogy a repo ismét régi fényében pompázzon, pontosabban végre rendesen működjön. Így kijelenthetem, hogy a MovieShark repository újra elérhető és telepíthető a már korábban megszokott forrás hozzáadásával így minden paltofromon, könnyen elérhető.

    Az új repo tárhely azon kívül, hogy ismét könnyen elérhető a KIZS féle kiegészítők esetében is pozitívumot hozott. Most már minden rendszeren települ azok függősége. Itt kell megjegyeznem, hogy apple termék esetén ezt nem tudtuk annak hiánya miatt tesztelni.

    :R :R Ezúton szeretném Mr Dini profi segítségét, és önzetlenségét valamint djsilas hozzájárulását megköszönni, nélkülük az új repo nem készülhetett volna el. :R :R

    Kérek mindenkit, privát üzenetben ne zavarja sem a segítőket sem a fejlesztőket. Azért van a fórum,hogy itt azt megbeszéljük. Továbbá a weboldalon elindult a hibajelentés menüpont. Itt lehet hibát jelenteni, de véleményem szerint legyen a fórum az elsődleges jelzések helye!

    -----------FELHÍVÁS I.-----------

    Korábban volt egy fórumtársunk silver87 aki próbált összehozni egy saját fejlesztésű skin-t KODI alá. A projektet újra kívánja indítani, mi ehhez biztosítjuk a repo-t, viszont hozzáértő és ötletelő segítséget is vár. Így aki be tudna segíteni neki kérem jelentkezzen nála!

    -----------FELHÍVÁS II.-----------

    Bár a repo webes megjelenése nem nagyon lényeges, úgy gondoljuk, aki erre téved szép látvány fogadja. Így web dizájnhoz értő fórumtárs jelentkezését várom aki lát fantáziát a dologban és azt meg is valósítaná!

    -----------FONTOS-----------

    Mindenki látta, mi lett az SB kiegészítővel. Így kérek mindenkit, aki ismerőshöz, baráthoz, rokonhoz viszi a kiegészítőket, világosítsa már fel mi a helyzet!! Ne kövessük el azokat a hibákat amiket azok az emberek tettek akik írtak az SB oldalán. A későbbiekben egyébként szigorításokat tervezünk aminek sokan nem fognak örülni, de a hosszabb létezés érdekében nem lesz más választásunk.

    Szeretném még egyszer megköszönni minden fejlesztőnek, segítőnek a munkáját!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák