Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz razzorr #80953 üzenetére

    Kona-t itthon sajnos már nem lehet kapni, max használtan.

    SS/Fixi vonalon sztem nem annyira gáz a hiten, főleg ha kis költségvetésből új bringát akar az ember, a 3*-os csepeleket pl. sokan dícsérik, aránylag jó ár/érték arányt képviselnek, viszont nagyon gáz a papucsolása. Ha használtat akar az ember felújítani azért ott is gyorsan el lehet érni a 100e-Ft-ot, főleg ha minőségibb alkatrészeket akar vki beépíteni, nem beszélve arról, hogy ha még fixizni akar vele az ember akkor mindenképpen papucsot kell cseréltetni.

    (#80954) zoli03 és (#80958) Strezi: azért azt látni kell, hogy nem egy tükörsima aszfaltúton tud az ember bringázni sehol az országban, és ugyan merevebb az alu és talán könnyebb is? de sztem egy 8-9 bar-ra fújt merev alu bringa a városban rendesen át tudja rendezni a belső szerveket :D Jómagam cromo párti vagyok, és ugyan ráz az is, de sztem messze nem annyira mint egy aluváz. Nem beszélve arról ha javításra kerül sor, illetve az acélvázak elkezdhetnek rozsdálni, hogy ne csak az alut szidjam. Persze nem akarok vitát generálni, sok helyen volt már róla szó, illetve mind a két anyagnak meg vannak a maga előnyei és a hátrányai is. Montiban pl. alut hajtottam amíg volt, persze ha lehetőségem lett volna tuti cromo-t vettem volna :)

    Egy szó mint száz, nézz körül alaposan a piacon, és vedd meg a neked legszimpatikusabbat, illetve márciusban úgyis lesz a bringaexpo, már 2 évvel ezelőtt is túltengés volt SS/fixi-ből, nem hinném, hogy az idén ez másképp lenne.

    [ Szerkesztve ]

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák