Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Krisz79 #20523 üzenetére

    Azért annak nem árt utána járni, hogy mik a pontos garanciális feltételek.
    Ha oda jutsz hogy eltörik a váz, előfordulhat hogy mindenbe bele fognak kötni ami épp eszükbe jut, nem megfelelően használtad, módosítottad a felszereltséget, bármi.. nem pont a decathlonnál, de más hasonlóan sok váz garanciát adó üzletláncnál tapasztaltam ezt.
    Egyszerűen elakad náluk a folyamat a garanciális ügyintézéskor, tapasztaltam hogy nincs is kidolgozva náluk rá módszer. Egyszerűen visszaviszed a biciklit, nem tud hozzá vázat adni! Mert honnan adjon? Nem tárolnak központi raktárba hozzá el vázakat mikor te megveszed a kerékpárt, hogy majd ha te eltöröd ki lehessen mire cserélni. Egy váz sorozatot általában 1 évig gyártanak, egy limitált darabszámig, a kedvedért nem fogja taiwan újra elindítani a gyártó sort.. ezek a garanciák legtöbbször óriási nagy kamuk, mert arra számítanak hogy sose fognak egy darabot se vissza vinni! Kérdezd meg az üzletekbe hány darab garanciális váz cseréjük volt az utóbbi 5 évbe, max 1 et mondanak.

    Ha valaki oda kerül hogy mégis cserélni kell, nagyon felkészülten menjen vissza az üzletbe! Olvassa el az összes kisbetűs részt, készüljön fel hogy mindenbe bele fognak kötni. Legjobb ha jogász vagy ügyvéd ismerőssel, valamint kerékpárszerelővel megy be az üzletbe, mert ki fogják filézni!!
    Ha kötekedni kezdenek, te is kötekedj azonnal, pl minden garanciális átvételről, ügyintézésről jegyzőkönyvet kell írniuk, 10 ből 10 szer nem írnak! Erre azonnal rá kell szállni, mert utána semmire nem fognak emlékezni, arra sem hogy ott jártál, meg hogy mikor meddig miért..

    Egyébként meg egy 60 ezer ft os biciklinél a váz, meg ezek a túlépített egyszerű kiegészítők fognak a legkésőbb tönkre menni. Minden más széthullik rajta 5 ször mire a váznak valami baja lesz.
    Ha meg túlhúzod a nyeregcsövet, és azért töröd el a vázat, vagy mert nagyobb beépítésű magasságú teleszkópot raksz bele, akkor pedig kiröhögnek ha vissza akarod vinni.

    Szóval ez a garancia kb semmit nem ér, csak vevő csalogató!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák