Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    válasz trialboj #139615 üzenetére

    2019-06-28 20:19:36
    "Elvittem a bringát, hogy cseréljék ki a középrészt erre, mert a csoda pressfitet én nem tudom szerelni... ... nem tiszta hogy került oda mégis víz, ráadásul, itt nincs is hova lefolyjon, most majd elkezd oda gyűlni, és belülről kimossa azoknak a csapágyaknak a kenését?"

    Mondanám hogy nem, de megmondtam hogy ez lesz :W szerintem nem normális, hogy mosás után, víz kerül a középcsapágyhoz. Szerintem nem mosom a bringát állandóan, de ha nagyon poros v saras, akkor nyilván muszáj lespriccelni.
    Végül is többet tartott mint gondoltam, majdnem egy fél év kellett mire teljesen kimosta, és berozsdásodott a jobb oldali csapágy. A bal oldali rendben van, de a másik pont olyan darabosan mozog mint amit fél éve cseréltem.
    Nos én többet ezt nem cserélem. Ha van ötlet, hogy ezt a modellt [Shimano SM-BB71-41A Hollowtech II Pressfit 41 x 89.5/92 mm ] lehet-e tovább bontani, mint ami az én képemen látható, ott egy műanyag porfogó réteg hiányzik, tehát ha kibontható valahogy, hogy zsírt toljak bele, akkor azt még megpróbálnám, feszegetni nem merem, mert eltörik és kifutok a világból. Ha ez nem nyílik tovább, akkor telenyomom zsírral, és utcára vonulok a pressfit ellen tüntetve. :O

    Azért kaptam szét mert, megérkezett Runner csodazsírja, és gondoltam felkészítem a bringát a télre. A zsír amúgy megtetszett a haveroknak, meg is sápolták a készletet, de még így is annyi maradt a 100g-ból, hogy szerintem a bringázás kimegy a divatból, mire ez elfogy :Y .

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák