Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Megint szervizben jártam :W

    Elvittem a bringát, hogy cseréljék ki a középrészt, mert a csoda pressfitet én nem tudom szerelni, kiderült hogy ők se sokkal jobban :C. Itthon szétszedtem, mert kíváncsi voltam könnyebben pörög-e mint az előző, hát nem, pont ugyan olyan nehezen. De közben észre vettem hogy a bal shimano hajtókar száránál, lévő vékony gumi tömítést elfejtették visszatenni, gondolom ez porzáró réteg, nem nagy dolog, de zavaró lesz hogy hamarabb kezd majd el recsegni a poros utakon.
    Illetve ahogy mondták, nem rakták be azt a cső cuccot a két csapágy közé, mert nehéz jól csinálni v mit tudom én, a lényeg hogy mikor most szétbontottam tele volt vízzel :)) nem is értem hogy került oda, mielőtt bevittem lemostam a bringát, de ha ők kicserélték a régit, és kiütötték azokat amik benne voltak, akkor nem tiszta hogy került oda mégis víz, ráadásul, itt nincs is hova lefolyjon, most majd elkezd oda gyűlni, és belülről kimossa azoknak a csapágyaknak a kenését?

    Kértem egy kis szervizt a villára is, a napokban elkezdett enyhén érezhetően kotyogni, ~6800km-t bírt a Reba (erről majd még kérdeznék).
    Mikor visszakaptam, azt mondták hogy nincs benne semmi hiba, vagy karmolás, nem volt koszos, és hogy egy pici lógása normális hogy van a telóknak.
    Itthon megnéztem mennyire kotyog, hátha segített valamit, de még jobban lötyögött, szárból nem éreztem, lebontottam mindent elöl, féket, féktárcsát, kereket, meghúztam picit jobban, és visszatért az alap kotyogás.

    A szervizben ismét csalódtam, pedig ők ismernek is gurultunk már nem 1x közösen, mégse sikerült korrektül visszarakni a hajtókart. Menjek vissza hétfőn, egy szinte alig látható tömítést kunyerálni, milyen nyomorult dolog már ez, ők hibáztak, és én érzem magam kínosan :(

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák